Over ons
Laila Huchshorn – El Garbouni
Ik dans en sport al mijn hele leven. Van klassiek- en jazzballet tot streetdance, hiphop, Zumba, yoga en Allround Dance. Ik vind alles leuk! 

Na een carrière in de danswereld met diverse optredens in binnen- en buitenland, videoclips, t.v.-programma’s en wedstrijden, ben ik in 2006 begonnen met lesgeven. Ik heb het zo naar mijn zin dat ik de dansschool DanceFirst heb geopend!
MIJN DOEL
Ik wil met DanceFirst iedereen motiveren om te gaan dansen en sporten, jong en oud! Om dansend in beweging te blijven en ook moeders zonder oppas een kans te geven om te sporten. De drempel laag te houden door lessen aan te bieden zonder contracten en hoge tarieven, maar ook tijdens de lessen een veilige sfeer te bieden zonder spiegels en lessen alléén voor vrouwen.

DANCEFIRST
DanceFirst onderscheidt zich van andere dansscholen in Alkmaar door niet te werken met contracten. Bij ons koop je een maandkaart , die maar liefst in alle lessen geldig is. Hierdoor bepaal je dus zelf hoe vaak je komt en hoeveel je betaalt en voel je die ene keer dat je niet kunt sporten niet in je portemonnee. Daarnaast zijn wij blij met jou en halen we het niet in ons hoofd om je op kosten te jagen om klant bij ons te worden! Daarom hanteren wij géén inschrijfgeld en geen opzegtermijn. 

Ben je moeder en heb je geen oppas om te gaan sporten? Géén probleem! Bij DanceFirst neem je je kind gewoon mee! 

De lessen worden gegeven in de gymzaal van een basisschool en dit geeft een veilige speelomgeving voor je kind(eren). Terwijl zij zich vermaken, kun jij lekker sporten! 

Bij DanceFirst geloven we in een veilige sportomgeving waar iedereen zich fijn en ontspannen voelt om te dansen en sporten. Er is een besloten sportomgeving spiegels worden alleen tijdens de kinderlessen gebruikt.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze contactpagina en informeer naar een GRATIS proefles!
Designed en ontwikkeld door websentiment