Danceworkout & BBB
Danceworkout & BBB
De Danceworkout en BBB van DanceFirst is een workout op muziek uit bijvoorbeeld de Top-40, waarbij een eenvoudige choreografie wordt aangeleerd. Door het uitvoeren van deze choreografie doe je niet alleen een complete workout, je bent nog lekker aan het dansen ook! Daarnaast is het bij deze les mogelijk om kinderen tot 10 jaar mee te nemen als je om een oppas verlegen zit!

Hoe ziet een les eruit?
Warming Up We starten de les met een warming up van ongeveer zes minuten. De oefeningen in dit gedeelte van de les zijn gericht op het bevorderen van de doorbloeding van de spieren en het verhogen van de hartslag.

Dance Na de warming up beginnen we met eenvoudige danspassen één voor één op muziek aan te leren. De muziek blijft aan, waardoor we non-stop in beweging blijven. Het wordt een echte dance-workout vanwege de eenvoudige choreografie die gericht is op de conditie. Tussen de danspassen door focussen we ons op de BBB-gedeelten door oefeningen zoals squats en lunges.

BBB Het tweede deel van de les bevat de BBB-workout, waarbij de focus ligt op de billen, benen en buik. De spierversterkende oefeningen worden op de vloer gedaan, waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan die delen van het lichaam. Daarnaast komen de schouders, armen en rug ook meestal aan bod.

Cooling Down De les wordt afgesloten met een cooling down van ongeveer vijf minuten. De hartslag wordt teruggebracht naar het normale niveau en er worden stretch oefeningen gedaan om de spieren tot rust te brengen.
Geen oppas? Geen nood!Het bijzondere aan deze les is dat het de mogelijkheid biedt om kinderen mee te nemen tot de leeftijd van 10 jaar. De kinderen kunnen dan een deel van gymzaal gebruiken om te spelen… of mee te doen met de work-out!

Wil jij eens kijken of een Danceworkout met BBB wat voor je is? Informeer dan naar een gratis proefles! Bekijk rooster
Vraag direct een gratis proefles aan!
Designed en ontwikkeld door websentiment